One su savršeno građene i znaju kako da pravilno drže telo, kako bi izgledale odlično čak i kada se obuku za ulicu. Zato je street style velikih foto modela i manekenki toliko fascinantan, a vi možete da pokupite fore za svoj “ulični” autfit.

33580DD500000578-3549039-image-m-25_1461123481460

Prateći uličnu modu modela, “models off duty”, kada obožavane, svetski popularne “IT” devojke nisu na snimanjima i revijama, već ufotkane na ulici, vidimo da se pojavljuju u basic, najjednostavnijim modnim komadima i ležernim modnim kombinacijama. U najobičnijim pamučnim majicama, džinsu, skinny, kao i širokim modelima ili šortsevima, ekstravagantnijim čizmama, gležnjačama. A što se tiče frizure, kosa je ili nehajno, labavo uhvaćena u rep ili razbarušena, puštena da leprša na vetru. Njihov beauty potpis za uličnu modu jeste messy look, kojim šalju zavodljivu poruku: “I woke up like this”.

gallery-1447173430-kendall

I bez obzira što off duty, na ulici vole da furaju look kao da su tek ustale iz kreveta, to ni malo ne smeta da izgledaju potpuno glamurozno. One su kraljice tog vrhunskog, sofistiiranog izgleda koji u sebi spaja savršenu dozu nehajnosti, seksipila i uličnog glamura. One svojim off duty izgledom za ulicu dokazuju da je manje itekako više (“less is more”) i da manje izgleda mnogo bolje i ekstravagantnije.

gigi-hadid_0

Zato, ako želite da izgledate opušteno, a istovremeno i glam, pokupite fore za svoj ulični stajling od najiskusnijih. Istina možda može biti bolna, da niste tako mršave, visoke i nemate najduže noge na svetu baš kao one, ali uvek možete razbarušiti kosu, pustiti je da slobodno leprša na gradskom, letnjem povetarcu i u svom omiljenom džinsu i pamučnoj beloj majičici osećati se savršeno.

spl507883_008